Facebook
Twitter
In English

Suomen Squashliitto avaa maajoukkuevalmentajien haun kaudelle 2021-2022 seuraaviin ryhmiin:

– Miehet + P19
– Naiset + T19
– Mäkelänrinteen lukioryhmä
– Helsingin Harjoittelukeskus (Aikuiset)
– U23
– U17
– U15
– U13 + U11

Maajoukkuevalmentajan vastuulla on oman ryhmänsä kokonaisvaltainen toiminnan suunnittelu yhdessä Squashliiton toimiston kanssa ja toteutus suunnitelman mukaan, sisältäen arvokisavalmennuksen, mikäli joukkue päätetään lähettää. Työstä maksetaan päivä-/tuntiperusteinen korvaus, joka neuvotellaan kunkin valmentajan kanssa erikseen. Huomaa, että joihinkin ikäryhmiin voidaan vastuuvalmentajan lisäksi valita myös apuvalmentaja. Haku apuvalmentajaksi tapahtuu tässä samalla.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV:si toiminnanjohtaja Mika Montolle 1.6.2021 mennessä, mika.monto@squash.fi. Lisätietoja saa joko sähköpostilla tai soittamalla, 050 5839531.

Mika Monto
Toiminnanjohtaja